Épített műköröm

Ezzel a technikával elkészített műkörömnél, nem használunk tip-et. A műkörmös egy sablon segítségével alakítja ki a meghosszabbítást, így a műköröm tökéletesen illeszkedik a természetes körmödre. Ez biztosítja a tartósságát és természetes hatása lesz. Ellentétben a tip-el, ami egyen formája miatt nem tudja felvenni körmöd formáját és emiatt kis terhelés hatására könnyen elválik, törik. Ha tartós, trendi műkörömre vágysz nem fogsz csalódni :)

Körömágy hosszabbítás

Ezzel a technikával bárki számára elérhető az arányos körömágy! Ha rágod a körmöd vagy rövid a körömágyad, akkor ezt neked találták ki! Lényege: a természetes körmöd tónusának megfelelő anyaggal eltakarjuk a körmöd szabad szélét és kialakítjuk az arányos körömágyat. Majd jöhet a francia vég vagy amire vágysz.

Lakkzselé

A lakkzselé a legújabb fejlesztés, mely látványra olyan, mint a körömlakk, ám tartóssága a műkörömével egyezik meg. A lakkzselével azok is élvezhetik, hogy hetekig nem lesz gond a körmeikkel, akik a műkörömtl elzárkóznak. Ha szeretnéd, hogy tartós maradjon a lakkozásod, és védd a körmeidet akkor ezt a módszert neked találták ki!

Ezzel a technikával elsősorban színes körmöket lehet készíteni, de lehetőség van francia köröm készítésére is!

menete:
- egyszerű manikűr (körömformázás bőrfeltolás vagy bőrkivágás)
- köröm gyengéd mattítása
- fertőtlenítés tapadásközvetítő felvitele
- lakkzselé felhordása (alap, szín, fény)
- igény szerint díszítés
- 2,5-3 hét elteltével a folyamat ismétlése (előtte a meglévő lakkzselé teljes eltávolítása reszeléssel vagy áztatással)
Remélem kedvet kaptál hozzá hogy kipróbáld!